elisa1Jag är frilansjournalist, IT-konsult (mainframe/Cobol, mm) och så driver jag ett företag med skrivarkurser ihop med en kollega.

I tiotalet år utvecklade jag dynamiska hemsidor för journalister, fotografer, föreningar och företag. På min gamla asp-baserade hemsida (nu omgjord till php)  elisabeth.walleby.se finns gott om referenser till publicerade reportage och hemsidor jag gjort. Numera jobbar jag mer ”modernt” i Wix och WordPress och har bara ett fåtal hemsidekunder kvar.

Skrivarkurserna finns info om på skrivklar.walleby.se.
Den finns också i en trimmad WordPress-version: skrivklar.wordpress.com.

Min nättidning Sven of Sweden med några utvalda reportage i redigerad form når du via länk nedan.

En artikel, ett Bröllopsreportage har jag gjort ett pdf av. Det är speciellt eftersom det är från min son Sebastians bröllop i Frankrike. Läs det via länk nedan.

Jag älskar att fotografera, speciellt när jag reser. Några snabbt hopplockade bilder finns i fotogalleriet nedan.

Jag kommer inte att använda denna hemsida för att skapa en ström av bloggposter. För layoutens skull kommer jag att ha en enda post. Den kommer att bytas ut kontinuerligt så att bild och budskap känns relevant.

OBS mitt namn. I reportage heter jag fortfarande Wikström i efternamn, fast jag och mina söner bytte till gamla släktnamnet Walleby sommaren 2015.

Annons